6 Ağu 2009

Mor tulum


Penye kumaşla diktiğim bu tulumumu çizgili tulumu diktiğim gibi diktim ancak üst kısma askı ve düğmelerle biraz hareket katmayı tercih ettim. Şalvara benzeyen paçaları daha yurt dışında üniversitede okurken otobüsteki bir kızda görmüş ve hayran kalmıştım, bu tuluma uygulamak kısmetmiş. Mor rengi ile otantik görünse de aslında ben çok rahat ve spor hissediyorum içinde.

16 yorum :

Sevtap dedi ki...

çok güzel olmuş ellerine sağlık bı dukkan açarsın yakında vallaha süper renkte harikaaa

Suzy dedi ki...

karabıdıkım; buraya yazacağım yorumu mavi elbiseye yazdmışım, artık bir de test çözüyorum bunlara bakarken affet:( teşekkür ederim yine de beğenmen çok mutlu ediyor.

Sevtap dedi ki...

:) sorun değil tabiki allah zihin açıklığı versin aynı dert bendede var acıktan okuyorum 1 dersten caktımda eylulde vermeye calışcam bende.yaptığın işlerden alnının akıyla cıkıyorsun helal vallaha.eşimede her yaptığını gösteriyorum oda dıktıklerını cok begenıyor.tekrar ellerine sağlık suzy :)

Unknown dedi ki...

ben daha öce söylemiştim çok beceriklisin

ben burada o kadar çok beğeniyorum ki yaptıklarını ..

artık söyleyecek sözüm yok..

harika olmuş...

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Sen varya süpürgelilerin en önde gidenisin :/
Yaka kısmını kalın askılı olarak tıpkısının aynısından ben de istiyorum, bak yoksa valla ağlarım :)))
Harika görünüyor yaa, daha bu sabah serviste arkadaşlarla tulum mevzusu yaptık ve ben en kısa zamanda istiyorum bir tulum yaz bitmeden giymeliyim dedim :))

tuğba dedi ki...

Çok başarılısın. Hatta şöyle diyim kendini cok geliştirdin. Eskiden beri takip ediyorum blogunu. O yaratıcılık örneği sandaletlerin süper! UMarım çok güzel işlere imza atarsın

Stil Direktoru dedi ki...

yandan açık ya çok beğendim suzycim ellerine sağlık

Suzy dedi ki...

karabıdıkım; ben ALES sınavına hazırlanıyorum zorla, kızım uyurken okuyorum. Hazır işsizken egolarımı tatmin edeyim, içimde kadı master veya doktora sevdası. Bizim ailede okumak takıntıdır:( Ben de bir de bu takıntımla boğuşuyorum. İşsizlik başıma vurdu. Bir de kızım var diye doya doya dikemediğim zaman iyice bunalıyorum. Anneciğim bazen alıyor ben ders çalışayım diye ben de illa bikaç şey dikmeden edemiyorum. Resmen tasarımlarımı ortaya çıkardıkça ilginç bir tatmin yaşıyorum. Sırt ağrılarıma rağmen gülümseyerek koyuyorum başımı yastığa ve uyanana kadar 10 model daha görüyorum rüyamda. Anlıyacağın yaratıcılığım beni itip duruyor bir yöne gerçek hayatsa çok acımasız beni tam tersine sürüklüyor. Allah sonumu hayır etsin ama bu blog olmasa ve sizler olmasanız herhalde çoktan o ince çzigiyi geçip ya delirmiştim ya da.. uff neyse iyi ki varsınız. Çok teşekkür ederim tüm okuyucularıma ve yaptıklarımı minik bir notla takdir edenlere.

Müge; teşekkürler. Biliyorum beğendiğini ve sana karşı mahçup kaldığımı da biliyorum. Umarım bu da kendiliğinden çözülür.

Volkan-Kaldera; yaka kalın derken, yani kalın askı ne kadar kalın, ben neden anlamıyorum ya bu günlerde B12 vitaminim mi eksildi ne oldu bana yaaa... Bu arada mor mu olsun yine? Bu hafta mor kumaşı bulamadım da:(

Tuğba; takip ettiğin için teşekkür ederim. İlham dolu mesajın da çok güzel inan. Ben de iyi yerlere gelmek isterim ama sanırım sadece yetenek ya da bilgi değil de iyi yerlere gelmesi için bir insanın yıldızının da parlak olması gerekiyor. Ben onca işi bu işten daha iyi yaparken hiç birinde başarılı olamadım. Sonunda suçu yıldızıma attım gitti. Üzülmüyorum artık sadece içimden gelenleri ellerimden döküyorum. Sana da çok teşekkür ediyorum.

Stil direktörü; inan ben de hayranım bu tarza. Hem otantik hem spor görünüyor. Her şeyden biraz olunca bana benziyor eşyalar sanki:)

Sevtap dedi ki...

bence çok ıyı yapıyorsun suzy okumanın ne yaşı vardır nede zamanı zevk için bile okunur.takdir ediyorum seni ev hanımısın lilinin annesisin usta bir terzisisin ve alese hazırlanıyorsun çok çok tebrık ederim suzy helal vallaha ben becerikli ve boş yaşamamayı çok sevıyorum.sende böyle birisin allah zihin açıklığı versin dua edicem senin için ve de kendım için sen başarırsın buna eminim...

Suzy dedi ki...

karabıdıkım; duğa evet duğa et ben hep yapıyorum her yalnız kaldığımda sevdiğim herkesi düşünerek hepsi için ve kendim için de ediyorum. Edersen sevinirim arkadaşım, ben içimizdeki iyi enerjinin bizi güzel yere getireceğini biliyorum. Hepimiz Allahın bir parçasıyız en nihayetinde. Biz kendimizi ve birbirimizi sevdikçe Onu sevdiğimizi anlıyordur O. Bu yüzden demiyorlar mı Allah her yerdedir diye:) Ne güzel:)

Unknown dedi ki...

canım ya sen mutlu ol ben beklerim sıramı....sen ne zaman istersen ben oradayım..

Suzy dedi ki...

Müge; bu gece çok duygusalım galiba, nasıl teşekkür etsem anlayışına. Bakalım bu kargaşada ne zaman halledeceğim isteklerimi. Yani senin sıran bile bu istekler arasında. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

ANTİGONE dedi ki...

Yine çok hoş olmuşsun Suzy. Paçalar yakıyor zaten! Ellerine sağlık...

Suzy dedi ki...

Antigone; teşekkür ederim. Ben de itiraf edeyim en çok paçalarını seviyorum.

eylem dedi ki...

harika olmuş ancak penye dikmeye korkuyorum mümkünse püf noktalarını anlatsan teşekkürler...

Suzy dedi ki...

Eylem: Penye dikerken özel jarse iğnelerini kullan singerin. Onlarla daha rahat oluyor. Kumaşı da dikerken elinle biraz esneterek dikersen daha iyi sonuç alabilirsin. Jarse dikmekten fazla farklı değil.