6 Ara 2008

Çok yönlü şal

Derya Baykal'ın programından öğrendiğim şalı hep yapma niyetindeydim, nihayet sıra ona da geldi de örebildim. Sitesinde şalın nasıl yapıldığını anlatmış kendileri, buyurup bakabilirsiniz. Deryalı Günlerde bu şalın 5 çeşit kullanım şeklini göstermişler, ben bir tane daha buldum kendimce, hadi sizin de fikirleriniz varsa gösterin.

4 yorum :

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

Ben bunu görmemişim çok şık olmuş canım ellerine sağlık, çok hoşuma gitti yapılışına bi bakıyım bende ne kadar ip gitti evde iplerim var onları değerlendireyim.

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

Ya ben bunu sitesinde görmüşüm ama onlar çok kalın iple örmüşler seninkisi çok daha güzel olmuş bebeğim ellerine sağlık sen kaç zincirle başladın.

Suzy dedi ki...

Yapılışı da çok kolay, çabucak bitiveriyor, ortaya bir kadife kurdele takıcaksın, bitti. Derya Baykal'ın sitesinde ayrıntıları var ama sen göğüs çevreni ölçerek istediğin zincir sayısıyla da başlayabilirsin. Beğendiğine sevindim.

Suzy dedi ki...

Ben 200e yakın zincir çektim ama 190 küsürlü bişeydi, ama benim ipim daha ince. Oxford adında bir iple ördüm. Her yerde var onlardan bilirsin, fiyatları da nakodan daha uygun. Sonra ortada krdelenin geçeceği delikleri 5li trabzan yaptım kurdele kırışmasın diye. Sen artık daha şık bişey de uydurursun.